Tabuer du ikke tør tale med dine veninder om. JEG VIL HAVE, DU SKAL VÆRE HÅRD VED MIG

Der findes mange hensynsfulde og forsigtige elskere, som du kan møde derude. Og mange ægtemænd, der har fundet en tryg måde at stimulere deres partner på. Hvis du er uforløst efter den slags sex og længes efter noget hårdt, altdominerende og meget konsekvent i stedet, er du langt fra alene.

Nogle kvinder har ikke svært ved at sige, de gerne vil have en hård omgang, og at manden skal tryne dem lidt. Men mange har, og det er typisk de veluddannede, der selv i deres sexliv er oppe imod en politisk korrekthed.

Små rap i numsen, er vi alle sammen enige om, kan være frækt. Det er ikke farligt at foreslå. Men ydmygelse, fiksering, total underkastelse og en røvfuld, der synger, så du er blå en uge efter, er ikke blandt de længsler, som moderne, selvstændige kvinder har lettest ved at vedkende sig.

Desuden virker det ikke så godt, hvis man selv skal instruere det. Her kan det være godt at vide, at man godt kan være én person i soveværelset og en anden udenfor i sit arbejdsliv og kærlighedsliv. At turde at gå helt ind i at overgive sig og bestemme over, hvis lysten er der, kan faktisk være med til at gøre dig mere afslappet omkring pligter, ansvar og ligeberettigelse i resten af tilværelsen. Læs meget mere om sex og tabuer på abbi-sexartikler.dk.