Vi er ejendomsmæglere, og vores forretning gik forholdsvist godt. Indtil for ca. 2 – 3 måneder siden, hvor alt det her med corona krisen startede. Nu ser det ud til, at vi er kommet nogenlunde helskindet igennem fase 1 af den krise. Men for ikke at gå helt ned i den kommende fase 2, så har vi besluttet, at vi skal til at markedsføre bureauet, vi har lidt mere aktivt. Vi har derfor besluttet først at køre en del annoncer over boliger, vi har til salg via Facebook. Dernæst vil vi gøre noget mere aktivt i lokalområdet, vi handler i.

En ny flyer til omdeling

Vi skal derfor lavet. en flyer, der fortæller folk, som går i købs- eller salgstanker om, at vi eksisterer. Vi tror på, at vi skal sætte ind både via de nye medier, som fx de sociale medier. Men samtidigt så tror vi også på at vi skal bruge nogle af de gamle metoder. Fx den med at give folk direkte besked om, at vi er her. Vi har ikke råd til reklamer i fjernsynet og den slags. Og det er også temmelig dyrt at få lavet en kampagne i en landsdækkende avis.

Så vi nøjes med at rykke reklamer ind i lokalaviserne, og så vil vi supplere med en omdelt brochure – eller flyer. Det sidste, mener vi, fortæller folk, at vi er seriøse og gør, hvad vi kan. Det er jo ikke hver dag, at man får en flyer i postkassen med information om, hvem der står bag et eller andet bureau. Vi åbner op og fortæller dem om os. Og så har de faktisk noget i hånden. Det ’binder’ lidt, kan man sige. En annonce bliver jo set, og så bliver den hurtigt glemt igen, fordi den bare dukker op mellem mange andre. Når man nu står der med en flyer i hånden, så ser man da lidt mere grundigt på den. Og så vælger man enten at smide den ud, eller også så beholder man den. Især hvis man leder efter en bolig, eller vil skille sig af med den, man bor i.

Et godt trykkeri

Vi har brugt forholdsvis lang tid på at få selve brochuren sat op. Jeg har brugt mange timer på at skrive teksterne. Det skal jo være kort og præcist, så der ikke er noget at misforstå. Nu leder jeg så efter et sted, hvor vi kan få flyeren trykt.

Jeg har søgt på ”Trykning København” og har fundet et par trykkerier eller printshops. Jeg har også skrevet til nogle af dem.

Sådan forespørger vi

Emne: Trykning af flyers / løsblade. Tekst: Hej, vi har brug for at få trykt en flyer i 2000 eksemplarer, har I et bud? Den skal være i A4 størrelse og må gerne kunne foldes. Glæder mig til at høre fra jer. Med venlig hilsen.

Nu håber jeg så, at der er en af dem, som vil vende tilbage med et godt tilbud. 2.000 eksemplarer er måske ikke så mange. Men den prisidé, jeg har, og det budget, jeg har, fortæller mig, at 2.000 eksemplarer vil være et antal, vi kan betale. Det er i hvert fald det, jeg lige drømmer om.