Jeg har været handymand siden jeg var dreng, og det kan jeg takke min fra for. Han elskede at snedkere, bygge og gøre det meste selv. Som en god fra tog han mig med i alle de projekter, jeg havde lyst til, og det blev til en del. Jeg er ganske fingernem med det meste, men selvfølgelig holder jeg mig fra el-installationer og ting, jeg ikke ved nok om. Og nu er jeg kommet lidt i tvivl om et projekt!

Kan jeg selv lægge et nyt stråtag?

De, der kender mig, vil med det samme sige: Hvad skal du med den viden? Du bor jo i et hus med tegltag! Og det er så sandt. Men jeg har mødt den dejligste pige – lige min stil. Og hun bor syd for Odense i et lækkert gammelt og typisk sydfynsk hus. Med stråtag altså. Og det trænger i alvorlig grad til at blive lagt om til nyt.

Jeg er jo ikke tækkemand, men jeg er god med hænderne (det siger hun også..).

Jeg har researchet lidt, og det er faktisk muligt at købe materiale til stråtag hos en tækker her på Fyn.

Men kan jeg finde ud af det?

Service Fyhn – det ER service!

Jeg tog en kontakt til firmaet, der var yderst friske og venlige. Jeg fik mig en længere snak med ejeren, og han var så fuld af gode råd, at jeg næsten fortrød, jeg ikke optog samtalen. Han ville hjertens gerne sælge mig alle de materialer, der er brug for, og han ville såmænd også give mig et forrygende godt tilbud på et nyt stråtag – som faktisk slet ikke er så dyrt, som jeg havde frygtet.

Nu skal jeg lige finde ud af, om jeg skal lade tækkemanden gøre det – eller score masser af point hos den dejlige ved selv at gøre det 🙂