Om det er en arm til en røremaskine, et batteridæksel til et kamera, en lukkemekanisme til en bærbar eller en stump til en mobiltelefon – de har det. Og hvem er så “de”? Det er det kendte hvidevarefirma SkiftSelv.dk, der i årevis har serviceret danskerne med billige hvidevarer. Jeg anede faktisk ikke, at de gæve og lune jyder der også havde opbygget et lager på flere millioner varenumre med reservedele, men det har de faktisk!

Hvis du selv vil tage et kig på, hvor helt eksorbitant stort udvalget er, kan du kigge ind på deres side om reservedele: http://www.skiftselv.dk/reservedele/

Reservedele til kendte og ukendte mærker

Jeg blev oprigtigt imponeret over mængden af mærker, de har reservedele til. Der er selvfølgelig alle de kendte – men der er endnu flere brands og mærkenavne, jeg end ikke har hørt om før. Og alligevel har de stumperne til dem.

Jeg er helt vild med, at det er så nemt at få adgang til at købe reservedele – også til de mere restriktive mærker, der ikke vil levere direkte. Det er der faktisk mange, der ikke vil, og det betyder, at vi med snilde ikke kan købe reservedele til vores ting. Eller rettere: Vi kunne ikke tidligere. Det kan vi nu hos skiftselv.dk 🙂

Det smarte her er, at det jo er en besparelse for både dig og miljøet, at du kan købe den lille men helt nødvendige reservedel, der kan betyde, at du ikke skal udskifte det apparat, der er gået i stykker endnu. Og det er er der altså mange sparet i – og masser af miljømæssig gevinst.

Et lille råd: Hvis du ikke selv er fingernem, skal du altså spørge din håndværke rom prisen på den eller de reservedele, han skal udskifte for dig! I mange tilfælde er det nemlig billigere for dig at købe dem selv hos SkiftSelv – og så blot betale håndværkeren for selve arbejdet med at udskifte.