Magic Wand blev faktisk lavet til ømme muskler – dem på skuldrene og andre steder. Sjovt nok endte denne stav med at blive et af de mere populære orgasmeværktøjer til kvinder på grund af den stærke motor. Den blev så populær så Magic Wand nu har udviklet direkte sexlegetøj i deres brand. De fås i mange størrelser og udformninger.

Så hvordan bruger du denne stav med det store hoved? Du tænker måske, det ved jeg da godt – jeg har brugt en vibrator før, men der er altså en forskel.

Først skal du have et privat sted at være – for den er temmelig højlydt, men vær du glad for den stærke motor, fordi den kan bringe dig til orgasme på 30 sekunder! Jeps 🙂

 

Tilbage til vibrationerne – de er stærke. Sæt den på en lavere indstilling til at starte med – og brug den uden på tøjet de første gange. Det er virkelig stærke sager det her!

Jeg vil ikke anbefale, at du bruger den vaginalt – brug en almindelig vibrator til det. Og så er det bare med at komme i gang. Får du ondt i skuldrene af at holde den, har du jo den perfekt løsning lige ved hånden 😉

Mange spørger også om vibrationerne kan være ”farlige” for dig. Nej, det kan de ikke. Der er en generel bekymring blandt kvinder – og mænd – at brug af vibratorer kan gøre dig immun overfor andre orgasmer. Det tror jeg ikke på. Et sundt sexliv – alene eller med en partner – hvor der er en vibrator involveret – kan kun være med til at styrke sexlivet. Og en Magic Wand er et fantastisk stykke sexlegetøj til kvinder i alle aldre. Måske vil du være vant til, at der skal være en vibrator involveret for at opnå orgasme – og hvad så? Det er da ikke så slemt. Det vil da være værre, hvis du aldrig opnåede orgasme. Det er ikke så alvorligt, så bare kom i gang.

Du kan finde Magic Wand mange steder på nettet og i fysiske butikker, så det er bare med at finde den, der passer til dig. Og måske vil du bare have den ”originale” som du også kan bruge til dine skuldre. Valget er heldigvis dit!