Giver man blomster på den første date? SMS’er man til hende næste dag – eller ringer man? Kan man snige sig til et kys på den første date? Spørgsmålene er mange. Og der er ikke meget, der er så usikkert, som hvordan en første date vil gå. Lad os tage spørgsmålene et af gangen.

Giver man blomster på den første date?

Nogle siger ja, men der er flere, der siger nej. Dem, der siger nej, siger, at det er håbløst forældet at give blomster på den første date. Du kan købe en bog, noget god chokolade – ikke noget upassende som undertøj eller noget andet personligt. Når I til en anden date, er blomster en helt anden sag. Det er det, fordi I nu har konstateret, at I godt kan lide hinanden efter jeres første date, og det må du gerne vise hende med en flot buket blomster. Bor du i København, kan jeg anbefale Amagerblomster. De har blomster levering i København og har alt lige fra smukke buketter til blomster til begravelse i København. Se her.

Sms’er man til hende næste dag – eller ringer man?

Ring til hende den næste dag. Svarer hun ikke, så læg en besked, og sig tak for sidst, og bed hende om at ringe til dig. Hører du ikke fra hende, kan du ringe igen den næste dag. Hører du stadig ikke noget, må du tage det med oprejst pande og lade det være ved det.

Kan man snige sig til et kys på den første date?

Lad være med at forcere noget. Kan du komme afsted med det, så giv hende et kys på kinden. Det skal være op til hende, om hun vil mere end det. Hold det propert på den første date, og lad det være mere et tantekys end noget andet, hvis I kysser på munden.

Og igen: Ingen pige vil nogensinde blive stødt eller skubbet væk af en buket smukke blomster! Spørg evt. din blomsterbutik til råds – og er du på Amager, er dem her de bedste: https://amagerblomster.dk/