Står du og mangler hjælp til rengøringen? Så kan jeg anbefale dig en vinduespudser i Valby. Grunden til, at jeg vil anbefale en vinduespudser, er, at vinduespudsning altid er en af de rengøringsopgaver, vi tager fat på, men som vi hurtigt bliver trætte af at udføre. Vinduerne bliver derfor ikke rengjort godt nok. Snavsede vinduer kan faktisk gøre skade. Også selvom rammerne er lavet af PVC.

Han er god

Ham, jeg kender, er supergod. Han kommer i mit hjem. Og han gør et godt stykke arbejde. Det er faktisk sådan, at han kommer helt af sig selv. Vi har nemlig lavet en aftale om, at han kommer hver anden måned. Det er en lettelse i hverdagen, når man har sådan en aftale. Du ved, at tingene bliver gjort – og du kan selvfølgelig klage til vinduespudserens arbejdsgiver, hvis arbejdet ikke er udført godt nok.

Min vinduespudser er meget bevidst om sit arbejde og miljøet. Derfor bruger han en teknologi, som han kalder for 1 til en million. Det er vistnok noget med, at vandet, som han selv transporterer i sin bil, er renset på en særlig måde, så det ligesom lettere får vasket snavset på ruderne væk. Han har fortalt mig, at der også findes en anden teknologi, som kaldes for 1 til en billion. Det vand anvendes vist mest til flader, der er meget store. Eller til solceller. Den teknologi, han bruger, bevirker, at der ikke spildes en masse vand.

Ægte miljøvenlig

Men han passer ikke kun på forbruget af vand. Han kører faktisk også rundt i en miljøvenlig bil. Og det sætter jeg stor pris på. Det er rart at se, når en fagmand lige tager det lille, ekstra skridt, som vi skal tage for at beskytte miljøet. Som fx at køre i en miljøvenlig bil.

Min vinduespudser i Valby sørger naturligvis også for ikke at overdrive med sit forbrug af sæbe. Og han bruger selvfølgelig sæbe, der ikke er skadeligt for miljøet. Det kan jo ikke undgås, at noget sæbevand bliver spildt, og vi kan risikere, at det siver ned i undergrunden. Og er sæbemidlet fyldt med kemikalier, så når vi ikke de mål vi har sat os omkring et bedre miljø.

Find den bedste i Vanløse

Så hvis du ikke selv gider, eller kan pudse dine vinduer, så vil jeg råde dig til, at du finder en vinduespudser, der er lige så god og bevidst om sit arbejde som min, er. Han har i øvrigt fortalt mig, at hans firma har afdelinger i mange af de storkøbenhavnske kommuner og nogle af nabokommunerne. Så det skulle ikke undre mig, om du nemt kan finde en rigtig god vinduespudser i Vanløse eller Hillerød.

Måske skal du være lidt fleksibel med hensyn til hvornår din vinduespudser skal komme. Det firma, som min vinduespudser kommer fra, gør nemlig meget ud af logistikken. De sørger for, at deres vinduespudsere ikke skal køre frem og tilbage. Der bliver lagt en logisk rute, som de skal følge, så de både sparer kørte km og tid. Derfor kan du risikere at få en opringning, hvor du bliver spurgt, om du kan acceptere en anden tid, fordi på det tidspunkt er vinduespudseren alligevel i dit område.