Er du egentlig klar over, hvor stor betydning forskellige håndværk har for vores velbefindende? Ja, jeg taler ikke kun om tømrere, blikkenslagere og murere. Jeg taler om også om fx elinstallatører, vinduespudsere og låsesmede.

Låsesmede

Tag nu låsesmedene. Tænker du på dem som håndværkere, der faktisk har stor betydning for vores hverdagsliv? De sikrer os, at vi føler os trygge i vores boliger, når de kommer og skifter låsene for os. Forestil dig, hvor forfærdeligt du ville have det, hvis du ikke følte dig tryg. Utryghed er kilde til stress, sygdom og vrede. Det vil du gerne undvære.

Derfor skal du ikke underkende låsesmedenes værk. Det kan godt være, at du tilkalder en billig låsesmed, når du har smækket døren og opdaget, at du glemte nøglen. Her sprinter låsesmeden så hen til din adresse og hjælper dig med at komme ind i dit hjem. Og du er naturligvis taknemlig.
Du betaler låsesmeden for ydelsen, han har udført. Alt er godt.

København er stor

Men har du tænkt over, at den låsesmed i København har mange andre opgaver, som han skal varetage for alle mulige kunder – ikke kun glemsomme mennesker som dig. Han har måske en stor opgave med at installere låsesystemer på en skole, hvor adgangskontrollen bare skal være i orden. Eller i et stort kontorhus.

Han har måske også aftaler med forskellige nye boligejere, som gerne vil have lavet låsetjeks, så de kan være sikre på, at ingen anden person har nøgle til deres hjem. Det er jo noget, vi har lært i de sidste år: Et låsetjek er nødvendigt, så vi ikke får problemer med forsikringsselskabet, hvis uheldet skulle ske og der er indbrud. Er låsene nemlig ikke tidssvarende og sikre, så vil forsikringen ikke dække omkostningerne, som indbruddet giver. Og det gælder både stjålne genstande og reparation af døren og låsen!

Henvisning til en god låsesmed

Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at du gør dig klart, hvad der betyder mest for dig. Er det designet inde i stuen eller er det sikkerheden til bolig? Du ved godt, hvad jeg ville vælge, ikke? Det er også det, du vælger, selvom et flot design også har stor betydning.

Har du fået en sikker henvisning til en låsesmed i København:

https://www.dencyklendelaasesmed.dk/, så kan du naturligvis lave en aftale med ham. Han vil helt sikkert komme og vil hurtigt kunne give dig flere forskellige forslag til, hvad du skal gøre for at din bolig bliver sikker. Ofte vil det være en fleksibel løsning, der involverer både omkodning af eksisterende låse og udskiftning af låse. Det kommer helt an på, hvilke låse der er i boligen – og naturligvis også dit forsikringsselskabs krav. Nogle forsikringsselskaber forlanger nemlig, at du anvender særlige låse. Især hvis det handler om en virksomhed. For boliger er der som regel standarder, som bare skal overholdes.

Låse kan omkodes

Uanset om det handler om udskiftning af låse eller blot en omkodning af de eksisterende, så er det dog vigtigt, at låsesmeden i København, som du vælger at samarbejde med, har licens og er certificeret. Dette er dog ikke svært at få bevis for. Så ring til en låsesmed i København og få ham til at tjekke dine låse – inden du får en ubehagelig oplevelse.