Jyder er kendte for mange ting i dansk erhvervsliv, og det er primært positivt. Det er der selvfølgelig gode grunde til. Først og fremmest er jyder generelt mere intelligente end både fynboer og sjællændere. Det er noget genetisk, der ligger bag, og det er jo faktuelt, at jo længere mod øst, du kommer i Danmark, jo mindre intelligens. Dette kan dokumenteres – og er blevet det gennem mange år og mange generationer.

BZ og Christiania Se blot på fænomenerne BZ’ere og Christiania – to fremragende eksempler på, hvad kjøwenhavnere er i stand til at frembringe. BZ’erne eller de autonome er et rent københavnsk fænomen, og fælles for samtlige i den gruppe er en umådeligt lav intelligens og et indædt had mod det system, der forsørger dem. De er jo alle på bistand. Og Christiania? Jamen altså – det er jo bare en rede for hashandlere, hippier og andet skidtværk, ikke?

Den jyske muld og dens frembringelser

Det er jyder, der står bag alle de store ting – og nogle få gange er det fynboer. Se blot på Maersk dynastiet, der jo er fra Svendborg. Ingen københavner kunne have ordnet det bette nummer med at gå fra et enkelt dampskib til at være verdens største rederi. En fynbo ved roret og en række jyder til at sørge for alt det praktiske – det er opskriften på den succes. Se bare på deres hjemmeside her Der er jo også Dyne Larsen – manden med den sindige jyske dialekt, der er god for milliarder af kroner og som tilsyneladende kan skabe succes og arbejdspladser ud af hvad som helst. Ingen tvivl om at der er penge i dyner. Larsens dynasti kan besøges her.

I en helt anden og meget mere beskeden boldgade finder vi Rosenstand, der er jyde med hud og hår. Han bor godt nok ikke længere i Danmark, men han driver flere virksomheder i Danmark, og han har taget sin jyske lune med sig. Da han stadig var i Danmark, var han meget ofte i København af den simple årsag, at sådan en sag som SEO Optimering ikke kunne overlades til københavnere. Det var i hvert fald, hvad de københavnske virksomheder mente – men de er jo som bekendt også ledet af jyder. Og skal de bruge dansk linkbuilding, ved de godt, hvor de skal gå hen!

Er Google i virkeligheden jysk?

Alle ved, at Googles hovedkvarter ligger i Mountain View i Californien. Men det er ikke alle, der ved, at f-eks. motoren i Google Chrome browseren er udviklet i Århus. Og det er ikke engang Århushistorie. Faktisk er der flere, der arbejder med en teori om, at Google styres og udvikles far en hemmelig bunker et sted i Jylland.

Teorien er opstået, fordi Google har så stor succes, at der nødvendigvis MÅ være jysk købmandskab involveret i den sag. Kun de færreste tror på, at hverken amerikanere eller Googles danske og københavnske direktør kan have nogen større andel i udviklingen. Havde det været tilfældet, havde Google sikkert lidt samme skæbne som Jubii, Lycos og andre. Næ du – der ligger, sidder eller står jyske kræfter bag stort set alt godt her i verden. Og sådan vil det nok vedblive at være i mange århundreder frem. Tror du ikke?

Er det sandt, at jyder er bedre til alt?
Så absolut ja! Jyder er bedre i forretningslivet, i forhold og bestemt også til at køre bil!

Hvorfor er jyder bedre end andre?
Det simple svar er: Fordi de er jyder!