Som mor til tre er det vigtigt at have styr på vasketøjet. Mine tre drenge har en livstil, som ofte ender med beskidt tøj, og det kræver sin kvinde at holde styr på det hele. Derfor valgte jeg også at gå på jagt efter den rigtige vaskemaskine og tørretumbler. Læs her, hvordan jeg fandt det bedste produkt til prisen.

Hjemme hos os bliver der vasket tøj mange gange om ugen. Med fem i huset, heraf tre drenge mellem 8 og 14, bliver vaskekurvene fyldt rigtig hurtigt op. Derfor skal jeg også have det rigtige udstyr, så tøjet bliver klar til brug igen. For nylig gik jeg derfor på jagt efter en ny vaskemaskine og tørretumbler, da mine gamle maskiner havde set bedre dage.

Et hav af muligheder hos Whiteaway

Jeg blev anbefalet at kigge hos Whiteaway, som har et rigtig stort udvalg af begge typer maskiner. Først og fremmest findes der mange forskellige typer og funktioner til vaskemaskiner, og det var svært for mig at vide, hvad jeg skulle vælge. Jeg kunne dog hurtigt danne mig et overblik, da deres side havde gode beskrivelser af, hvad der passer til hvilke behov. Det gjorde det meget mere overskueligt at kigge efter vaskemaskine.

Jeg overvejede flere typer, før jeg besluttede mig for den rigtige vaskemaskine:

  • En frontbetjent vaskemaskine, som åbnes fra siden. Det er denne type maskine, jeg altid har været vant til. Ulempen er, at det kræver mere af min bryggersplads at bruge en frontbetjent maskine.
  • En topbetjent maskine, som åbnes i toppen. Jeg overvejede denne type, fordi det giver mulighed for at placere den et sted, hvor pladsen er begrænset.
  • En kombinationsmaskine, som jeg overvejede, fordi den ville spare mig for plads. En sådan maskine kan nemlig både vaske og tørre tøjet, men prisen er selvfølgelig også en smule højere.

Jeg endte med at vælge en topbetjent maskine. Jeg fandt en rabatkode til Whiteaway hos Rabatbanditten, og det sikrede mig en rigtig fin pris på maskinen. Det var helt klart tiden værd at lede efter rabatkoden, da jeg sparede en betydelig mængde penge på den måde.

Kapacitet og forbrug

Da jeg vasker rigtig meget tøj, var det naturligt for mig at kigge på maskinens kapacitet. Jeg søgte en maskine, som kunne rumme store mængder af tøj, så jeg kunne spare tid ved at vaske færre gange. Før jeg fik børn, ville jeg helt klart have kigget efter en maskine med mindre kapacitet, da det havde sparet mig for nogle penge ved købet.

Forbruget spillede også en rolle for mig – både når jeg tænker på pengepungen og miljøet. En vaskemaskine bruger både strøm og en stor mængde vand, og jeg har et ønske om at spare mest muligt på begge dele. Jeg valgte derfor en maskine, som sammenlignet med mængden havde et lavt strøm- og vandforbrug. Det giver mig også god samvittighed, når jeg vasker meget.

Tørretumbleren

Jeg fandt også en tørretumbler hos samme butik. Igen sparede jeg penge ved at få en rabatkode til Whiteaway gennem Rabatbanditten. Det er en metode, som jeg helt klart vil benytte fremadrettet, når jeg skal købe hårde hvidevarer eller haveudstyr.

Også på det område var udvalget imponerende, og jeg kunne stort set vælge den maskine, som passede direkte på mine behov. Undertøj, strømper og sportstøj bliver hurtigt beskidt, og det er derfor rigtig vigtigt for mig, at jeg hurtigt kan få det tørt og lagt sammen, så det ikke fylder hjemmet for meget op.

Igen var kapacitet og forbrug afgørende for mig. Jeg valgte derfor en tørretumbler, som kunne rumme omkring ni kilo tøj ad gangen. Jeg kunne også have valgt både mindre og større maskiner, og jeg fik gennem hjemmesiden rigtig god vejledning til, hvad jeg burde vælge.

Det er ingen hemmelighed, at en tørretumbler bruger en stor mængde strøm, og der var også her stor forskel alt efter, hvilken maskine jeg valgte. Hos Whiteaway kunne jeg hurtigt se på produktbeskrivelserne, hvor miljørigtige maskinerne var, og det hjalp mig til at vælge den rigtige maskine.

Mange penge sparet

Jeg endte med at spare en stor mængde penge, fordi jeg benyttede mig af rabatkoderne. Det er ikke særligt tidskrævende at undersøge, og det giver lidt luft at vide, at man har valgt en god økonomisk løsning. Jeg vil derfor helt klart anbefale andre at gøre brug af rabatkoder, når de skal handle på nettet.