Vi går imod to somre og en vinter. Det var der engang, sådan en konservativ mand, der udtalte. Det, han ville sige, var, at vi går imod lysere tider. Økonomisk. Det er ikke helt den udsigt, vi har her i disse dage. Godt nok går vi imod lysere tider. De siger, at dagen er tiltaget med 2 minutter og 35 sekunder siden d. 21. december. Fint.

Savner solen

Nu er det ikke sådan, at jeg går og tjekker, hvornår solen står op og går ned hver dag. Og helt ærligt: Jeg kan ikke mærke, at dagen er tiltaget med godt 2,5 min.

Det, jeg kan mærke, at jeg savner lys. Jeg trænger til sol. Og jeg sidder faktisk og drømmer om at få et par flybilletter til Malaga, så jeg kan få noget mere lys og sol. Vintermørket påvirker mit humør i den dårlige retning. Og selv om julen er lysenes fest, så er det ikke tilstrækkeligt til, at jeg kommer i godt humør.

Billige fly og rejser?

Tanken om at finde et par billige flybilletter til et solrigt sted får mig rent faktisk til at gå på nettet for at undersøge, hvad det ville koste mig at komme til Sydspanien. Har haft en del gode rejser dertil.

Jeg gør det egentlig ikke, fordi jeg absolut vil afsted nu. Jeg gør det mere for at aflede tankerne fra mørket og det kedelige vejr. Jeg vil tænke på de gode timer, jeg har haft sammen med min familie, når vi har været på sommerferie. Og det at lede efter flybilletter til forskellige steder rundt om på kloden er et lille trick, som jeg bruger.

Jeg – og min familie – elsker jo at rejse. Og vi kan bruge mange dage på at planlægge en lang sommerferie et eller andet sted. Måske i Spanien. Måske i Thailand. Vi læser om området, vi skal besøge, og vi finder musik fra stedet på YouTube. Og ja, generelt glæder vi os til at kunne rejse frit igen snart.