Hvordan ser bundlinjen på vores konto ud, spurgte jeg min mand i aftes, og han svarede, at den vist ser ganske fornuftig ud, men hvorfor spørger du? Det gjorde jeg, fordi jeg af en kollega var blevet gjort opmærksom på, at den store børnetøjsforretning her i byen i øjeblikket har nogle rigtigt gode tilbud på især jakker til børn, og vores søn, Julian på seks år, skal under alle omstændigheder have noget varmt overtøj til den kommende vintersæson.

Jeg skyndte mig at sige til min mand, at det jo godt kan vente, til vi har fået det offentlige børnetilskud den 20. i denne måned, men der kunne jo være penge at spare ved at få overstået sådan et indkøb, mens der er gode tilbud. Det var han helt enig i, så vi besluttede at tage Julian med på tøjindkøb her i eftermiddags.

Endnu er det lunt nok i vejret til, at han kan bruge sin MinyMo softshell jakke, som han selv er så glad for, men om et par måneder må vi nok regne med, at han har brug for noget varmere overtøj, og han kan ikke passe sin varme vinterjakke fra sidste år, for han er vokset en hel del siden.

Min egen plan var, at jeg gerne ville finde noget smart termotøj til Julian, så jeg kan være sikker på, at han kan holde varmen i den kommende vinter, men det skal selvfølgelig også være noget, Julian selv synes er smart, for han er for længst nået i den alder, hvor man ikke bare kan give ham hvad som helst på.

Da vi kom ind i forretningen, kunne jeg meget hurtigt konstatere, at der ikke ville blive problemer med at gennemføre min plan om termotøjet, for i forretningens afdeling med drengetøj (http://beeboo.dk/category/drengetoej-456/ ) var der masser af smart termotøj, der også var ret markant nedsat i pris. Jeg tænkte ved mig selv, at forretningen nok skulle have ryddet op i lageret af sidste vinters kollektion før et nyt udvalg til den kommende vinter kom hjem, men det fortalte jeg ikke Julian, for han skulle selvfølgelig ikke have en mistanke om, at hans nye tøj er i et forældet design.

Vi fandt et rigtig lækkert sæt termotøj til Julian, som han også godt selv kunne lide. Sættet består af et par varme bukser og en tilsvarende jakke, begge i en dybblå farve med hvid dekoration på. Julian prøvede både bukserne og jakken, og det passede ham perfekt, og da det var nedsat til kun en smule over halv pris, var vi alle tre begejstrede for den handel.

Og det var faktisk min mand, der så fik øje på nogle termostøvler og spurgte, om Julian ikke også trængte til nogle varme støvler til vinteren. Det gør han selvfølgelig, for støvlerne fra sidste vinter er han bestemt også vokset ud af. Der var et par i Julians størrelse og i en mørkeblå farve, der fint matchede hans nye termotøj, så vi valgte også at købe støvler til ham, så han nu er klar til den kolde årstid.