Der findes mange muligheder, når du skal vælge platform til din webshop. Magneto er en af de mest udbredte og det er der mange grunde til. Her kommer vi ind på, hvorfor du skal vælge en magento webshop til internetbutik.

Magentos sværhedsgrad

Lad os først se på brugervenligheden fra shopejerens synsvinkel. Det er jo trods alt dig, der skal bruge rigtig mange timer i adminstrationspanelet i din webshop, så det skal også være til at finde ud af for dig, medmindre du vil outsource alt arbejdet.

Magento er nem at arbejde med – det er der ingen tvivl om. Navigationen rundt i menuerne giver sig selv for alle, der har arbejdet bare en anelse med computer og Web. Der er et utal af snedige muligheder både, hvis du tænker på SEO og brugervenlighed – og det gør du forhåbentlig, hvis du skal eje en magento webshop.

 

Uanset hvor øvet en webmaster du er, vil du hurtigt kunne sætte dig ind i, hvordan en magento webshop fungerer. Der er mange eksempler på folk, der intet kendte til magento, der på få måneder skabte sig en succesfuld webshop og nu lever af den indtjening. De var naturligvis også heldige og dygtige nok til at ramme et marked, der hungrede efter en god webshop. Så forvent ikke samme held, selvom du vælger magento som shopløsning.

Design og udseende

Designet på din webshop er selvsagt også fantastisk vigtigt. Det er jo det, der bliver præsenteret for kunderne med det samme de kommer ind på din side. Tænk lidt over, hvordan de webshops du selv handler på ser ud. De er højst sandsynligt professionelle af udseende og har dermed en høj autoritet, hvilket betyder at kunder stoler på webshoppen og trygt handler der. Husk desuden altid at forsøge at skabe en magento webshop, hvor du gør meget ud af at skrive, hvem der står bag. Det er vigtigt for de mulige kunder, at troværdigheden er i orden – ellers handler de nemlig et andet sted.

Magento webshop

SEO i Magento

SEO står for søgemaskineoptimering. Hvis du ikke allerede kender til basal SEO vil du gøre klogt i at læse et par bøger, da du helt sikkert vil kunne øge omsætningen i din magento webshop ved at blive dygtig til SEO. Der findes også utallige gratis blogs og ressourcer på nettet, hvis du vil blive bedre til at arbejde med SEO på din webshop.

I magento findes der allerede mange muligheder for at gøre et godt stykke SEO-arbejde. Der er blandt andet muligheden for at indsætte din egen sidetitel og meta beskrivelse ved hvert produkt du opretter. Det bør du gære brug af, da Google elsker tekst. Hvis du gør en fornuftig indsats på SEO-området, vil du få flere besøgende, hvilket altid vil betyde flere kunder i butikken. En magento webshop er ganske glimrende, når det kommer til SEO.

Tænk også på konverteringsoptimeringen, når du skal optimere på din webshop. Ligesom med søgemaskineoptimering, findes der også mange gratis e-bøger og blogs på nettet, hvor du kan finde ud af, hvad du kan gøre for at øge konverteringen hos dine besøgende. Flere konverteringer betyder ganske enkelt flere penge i kassen og hvem vil ikke gerne kunne tjene mere, måske endda kun med meget få ændringer?

Er du blevet overbevist om, hvad du skal vælge til din næste webshop? I hvert fald kan du trygt vælge magento. Det har flere hundrede danske webshopejere allerede gjort & magento er således et af de mest populære systemer i Danmark.   Sæt dig godt ind i systemet, læs blogs online og så er du godt på vej til at blive en dygtig magento-webshop ejer.

Held og lykke med salget.