Ja, man hører jo så tit nu om dage, at mennesker bag virksomheder i Danmark er nogle egoister som kun tænker på at tjene/stjæle penge fra almindelige, uskyldige mennesker, som bare gerne vil købe varer online trygt og sikkert. Mange har været ude for fup når de handler på en bestemt side, og det kan i værst tilfælde snyde forbrugeren så man ikke kan få sine penge tilbage, og derfor bare har spildt penge.

E-mærket står inde for noget godt. Kommer du ind på en webshop hvor du finder e-mærket, skal du kunne trykke på mærket, så vil du blive henvist til e-mærkets egen hjemmeside, med en validering om at det er et ægte og gyldigt mærke, som webshoppen har. Kan du ikke trykke på mærket, så skynd dig væk fra siden, fordi der dukker flere og flere falske webshops op, som snyder med mærket, for at lokke end som sig i fælden. Så kan du trygt handle på siden. Jeg siger ikke, at hjemmesiden ikke kan/vil snyde dig, men HVIS de gør, eller hvis der sker noget, som DU som forbruger ikke føler dig tilpas med, så kan du henvende dig til e-mærket, som er en slags politi indenfor webshops.

Så det er en god idé at kigge efter e-mærket når du vil handel trygt og sikkert.

Leder du efter tøj til kvinder til billige priser, så har fx. DressMe.dk et ægte og gyldigt e-mærke på sin side. Derfor kan du trygt og sikkert handle hos bla. dressme.dk. Opstår der problemer, som du ikke kan løse med kundeservicen hos DressMe, så kan du rette henvendelse til e-mærket, som så vil hjælpe dig i sagen.

Du kan også tjekke trustpilot.dk. Trustpilot er en side, hvor kan man læse om en købeoplevelse hos en bestemt virksomhed. DressMe har også en side hos Trustpilot og med rigtig gode anmeldelser endda. Du kan læse hvad andre forbrugere, som har handlet i shoppen, har syntes om deres handel. Der vil altid være nogle som er lidt smålige, og som nægter at give 5 stjerner, så længe der kun er få stykker, så skal du ikke bekymre dig om dem. I hvert fald ikke så længe at webshoppen er e-mærket.

Mange af de forbrugere, som har handlet hos dem, har givet 5 stjerner, som betyder at deres handel har været perfekt og som forventet. Nogle enkelte har haft en mindre god oplevelse, men du kan læse hvad årsagen, samt shoppens svar til indlægget. Fra mig at se, betyder de ingenting, da det ikke har noget med selve virksomheden at gøre. Det får i hvert fald ikke mig talt fra at handle der. Hjemmesiden ser nem og overskuelig ud med gode billeder. Og ikke tale om priserne, så kan alle jo være med J

Hos DressMe kan du finde alt slags tøj. Men primært har de stort udvalg af kjoler. Specielt kjoler til fest. Festkjoler. Der er både almindelige og enkle kjoler, men også specielle festkjoler, med f.eks. åben ryg eller som bare viser lidt mere hud end andre kjoler. Tag at smut forbi webshoppen, men pas på, du bliver helt sikkert fristet, men hvad sker der ved det? Fragten er jo gratis, hvilket er super lækkert, at man allerede sparer penge dér, men tøjet er i sig selv rigtig billigt, så for mig at se, så er DressMe.dk helt sikkert en win-win-webshop.

Se shoppen her