Udbredelsen af e-cigaretter herhjemme fortsætter stødt dag for dag. Især blandt unge er det blevet en lille trend i sig selv, og eksistensen af produktet bliver da også overgivet fra ryger til ryger, hvilket skaber en dominoeffekt i salget. I andre henseender er man tilbøjelig til, at tage familie, venner og bekendtes råd for gode varer, især over salgsannoncer, reklamer og generel promovering igennem diverse medier. Især sådan er e-cigaretterne steget i popularitet blandt danske rygere. I samspil med stigende efterspørgsel og brugernes tilfredshed med produkterne, så ser man en del fysiske butikker springe op rundt omkring i landet. Dog er det intet sammenholdt med trenden på internettet. Butikker i overflod dukker op online, og det kan være svært at finde en troværdig side, som kan levere e-cigaretter i høj kvalitet, samtidig med, at både pris, udbud og service spiller sammen i en acceptabel blanding for forbrugerne.

Én side online, som tilbyder et godt stort udvalg i både reservedele, e-liquids og selve e-cigaretterne, er Smartsmoke.dk. Som deres slogan lyder, så er e-cigaretterne ”din nye livsstil”, for e-cigaretterne er med til at skabe en langt sundere oplevelse for rygere, uden at man skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller vaner. Besøg dem på denne adresse: www.Smartsmoke.dk

Ikke nok med, at Smartsmoke.dk har et ufatteligt stort udvalg, så er der også altid rigtig gode tilbud at indhente hos dem. F.eks. kan man spare 16% på en lang række e-liquids, og op til 35% på diverse opstartskits. Tilmelder man sig deres nyhedsbrev, så er der besparelser på op til 65% at indhente, blot ved at tjekke sin mailbox engang imellem. Især deres forskellige startpakker til nye rygere af e-cigaretter er værd at kigge nærmere på, da man får alt det man har behov for, i én og samme pakke. Et sådant kit er en god måde, at komme i gang med e-cigaretterne på.

Noget andet ekstra fedt ved Smartsmoke.dk er, at man også kan købe en e-cigar og e-pibe hos dem, hvis man hælder mere til den type rygeinstrumenter, dog er det e-cigaretterne som er deres bedst sælgende produkter.
Som ekstra goder til deres kunder, så tilbyder Smartsmoke.dk gratis levering af ens bestillinger, lige til ens hoveddør. Til trods for gratis levering, så skal man ikke sidde på nåle i flere dage og vente, Smartsmoke.dk har nemlig hurtig og effektiv levering, og så har man 14 dages fuld returret på ens køb, skulle det nu vise sig, at det ikke lige var det helt rigtige.

Så hop forbi Smartsmoke.dk allerede i dag, og dan dig selv et indtryk af udvalget. Man er i hvert fald garanteret, at man ikke klikker forgæves, for Smartsmoke.dk har alt man har behov for, både som nybegynder inden for e-cigaret feltet, men også som garvet ryger af e-cigaretter.