Jeg er ikke den bedste til at komme i gang med dagen, og derfor er mine rutiner meget vigtige. Udover en stærk kop kaffe, som er et must hver morgen, vil jeg også have utrolig svært ved at undvære min juice. Jeg er absolut afhængig af juice, og skal helst have min. 3 glas om dagen. Og så har jeg jo fundet ud af, at juicen smager bedre, når den er helt friskpresset. Derfor købte jeg for nyligt en ny saftpresser hos kitchenone. Og den er absolut alle pengene værd – som de siger i reklamerne: ”1 stykke frugt om dagen kan erstattes af et glas juice”. Ikke at jeg går op i det, men det er da rart at vide, at det i det mindste er sundt at drikke juicen.

Noget af det bedste ved saftpresseren er, at jeg ikke længere er afhængig af udvalget i butikkerne. Jeg synes tit at udvalget er meget begrænset og der bliver konstant skiftet ud i sortimentet, så man aldrig kan få den juice, man lige har lyst til. Med saftpresseren køber jeg bare det frugt, jeg har lyst til at få i, og så får jeg præcis den juice, jeg gerne vil have – hver gang. Og den er også god, når man skal have køleskabet tømt for frugt og grønt, da det hele bare kan stoppes i saftpresseren. Det kan give meget forskellige smage fra gang til gang, men det har endnu ikke været en dårlig oplevelse. Så hvis du har problemer med at få spist alt det grønne i dit køleskab, så invester i en saftpresser – den kan hjælpe dig med at få det brugt på en lækker måde. Der findes utrolig mange opskrifter på diverse juice, og hele bøger omkring kunsten at lave det perfekte glad juice. I bund og grund handler det om at prøve sig frem, og på sigt finder man uden tvivl den helt perfekte kombination. Jeg er selv fan af appelsiner, som jeg plejer at blande med masser af æbler – ikke den sundeste kombination når man taler om frugtsukker, men godt smager det helt sikkert. På andre tidspunkter på dagen bruger jeg også grøntsager, hvilket virkelig kan give et energiboost af en anden verden.

Dette er måske starten på en sundere livsstil, da jeg også har overvejet at blive vegetar, hvilket jeg har læst meget godt om på nettet. Måske blot for en kort periode, for at se effekten på kroppen. Dette kom efter en lang strøgtur, hvor der skulle kigges på gallakjoler til min søster bryllup til efteråret. Kan sagtens mærke at formen ikke er hvad den har været, og det mærkes især når man trækker i en stram gallakjole. Kjoler har altid været en livsstil for mig, jeg køber alt fra de korte til de lange, og fra de dyre til de billige, bare de er flotte. Jeg har for nyligt fundet butikken Dressme.dk, som på internettet sælger billigere kjoler og samtidig giver gratis levering. Er på det seneste begyndt at købe mere tøj på nettet, da man her altid har 14 dages returret, så kan man prøve pasformen og returnerer det som ikke helt levede op til ens forventninger. Det kan være svært at vurdere tøj ud fra billeder, men omvendt laver jeg også tit fejlkøb i de fysiske butikker.