Jeg holder rigtig meget af at tage på ferie hver år, og min familie og jeg har kastet vores kærlighed på Sydfrankrig. Vi synes det er et fantastisk land, og ja det kan da godt være, at de lokale franskmænd ikke altid er lige klar til at hjælpe turister, og der er ikke særlig mange der taler Engelsk.

Vi tager næste til Sydfrankrig hvert år, og vi vælge ofte at flyve der ned, og så benytter vi os af billeje Nice, for når man har bil i hverdagen, så synes vi det er rigtig svært at undvære en bil når man er på ferie. Jeg synes faktisk også, at når man kommer uden for Danmark, så er det rigtig billig at benytte sig af billeje, så det er en luksus vi vælger der skal være når vi tager på ferie.

En af grundene til at vi ofte vælger Sydfrankrig som feriemål er, at dels så er det forholdsvis billig at købe en flybillet derned, og dels så tager selve flyveturen ikke så lang tid. Det er netop en af de ting vi aldrig rigtig har brudt os så meget om de gange vi fx. har været i Tyrkiet. Når man rejser til Tyrkiet, så er selve flyveturen længere, men det der typisk er det værste, det er transport tiden fra lufthavn og til det hotel man har booket sig ind på.

Vi har igennem tiden været på en del forskellige rejsemål, men Sydfrankrig har vundet vores kærlighed. Hvis du aldrig har været i området omkring Nice, så vi vil da foreslå dig at tage en tur derned. Provence er ikke kun et rejsemål man tager til i højsommeren, for det er et område der også er dejligt at tage til fx. forår, og foråret kommer langt før til Provence end du kender det fra Danmark. Når du tager derned forår, så skal du slet ikke fravælge billeje Nice, for i den periode har man typisk lidt til at opleve lidt mere end man har når det er sommer og rigtig varmt.

Når du er i Provence, så er det også vigtigt at i giver jer god tid til at opleve den vidunderlige mad der findes området. Der findes i fx. Nice rigtig mange rigtig gode restauranter, og i skal helt sikkert ikke snyde jer selv for at prøve nogle af dem. Til dem der nu sidder og tænker, at Nice kun er for de rige, så kan du ikke tage mere fejl. Du har naturligvis ret i, at der kommer en del rige mennesker til Nice hvert år, men det har heldigvis ikke gjort at pris niveauet er bliver for dyrt for os almindelige mennesker.

Hvis i overvejer at tage til Nice i juli og august måned, og har behov for billeje Nice, så vil jeg anbefale jer, at booke så tidlig som muligt, for i netop den periode, der er der mange turister området, og mange af dem benytter sig af billeje Nice.

Rigtig god tur til Provence hvis i tager derned.